Natrag

Pirovac, kuća prvi red do mora, sa fantastičnim pogledom na more – ID 1508

Lokacija: Pirovac

Informacije o nekretnini

  • Tip: Kuće
  • Parking : 9
  • Spavaće sobe : 9
  • Kupaonice : 3
  • Zemljište : 440
  • Površina : 470 m2
  • Energetski certifikat : C
€635.000

Opis nekretnine

Pirovac, prodaje se prostrana kuća prvi red do mora. Kuća se sastoji od tri etaže, ukupno ima 470m2 i nalazi se na zemljištu od 440m2.

Na svakoj etaži se nalaze 3 spavaće sobe, prostrani hodnik, kupaonica, otvorena kuhinja sa blagovaonicom i dnevnim boravkom te izlazom na terasu. Na prvom i drugom katu je još po jedna manja prostorija koja može biti ured ili garderoba. U prizemlju i na prvom katu su velike terase dok je na drugom katu manji balkon od 7m2. Kuća ima unutarnje stubište koje se proteže kroz sredinu kuće. Sa svake terase se pruža prekrasan pogled na more.

Iza kuće je kotlovnica za centralno grijanje na lož ulje, te su kroz sve prostorije u kući postavljeni radijatori pa je tako omogućen boravak (ili iznajmljivanje) u kući tokom cijele godine.

Ova lijepa kuća je kvalitetno opremljena i kompletno uređena. U svim spavaćim sobama je postavljen drveni parket dok je ograda na terasama od bračkog kamena.

Ispred i pored kuće je prostor za parkiranje automobila, tako da ima prostora i za postavljanje manjeg bazena. Dio dvorišta kuće je uređeno mediteranskim biljkama koji daje hladovinu i lijep ugođaj onome tko kuću koristi.

Kuća se prodaje sa kompletnim namještajem.

Prvi red do mora!
Prostrane i komforne prostorije!
Super lokacija!
Veliki potencijal!

Cijena: 635.000 EUR

ALFA NEKRETNINE – VODICE
tel. 022 441 292, 091 521 4467, 091 525 3260

Podjeli ovu nekretninu

Sadržaj

Bazen
Internet
Klima
Klinika
Namješteno
Novogradnja
Ograda
Park
Perilica suđa
Škola
Supermarket/Trgovina
Tepisi
Ugrađeni ormari

Objekti

:

Kontaktiraj agenta