Natrag

Šibenik, Brodarica, prodaje se kuća sa 6 apartmana, prvi red do mora – ID 1521

Lokacija: Brodarica, Šibenik

Informacije o nekretnini

  • Tip: Kuće
  • Parking : 8
  • Spavaće sobe : 8
  • Kupaonice : 6
  • Zemljište : 905
  • Površina : 669 m2
  • Energetski certifikat : C
€1.140.000

Opis nekretnine

Šibenik, Brodarica, Prodaje se velika samostojeća kuća sa 6 apartmana, ukupne površine 669m2, na zemljištu od 905m2. Kuća se nalazi u prvom redu do mora i potpuno je uređena i opremljena. Apartmani su povezani unutarnjim stepeništem, a cijela kuća se sastoji od podruma, prizemlja, prvog kata i drugog kata/potkrovlja. Kuća ima prilaz autom i sa stražnje i sa prednje strane.

U podrumu se nalazi kotlovnica. U prizemlju kuće je jedan apartman sa dvije spavaće sobe, dva hodnika, kupaonicom, zasebnim toaletom, te kuhinjom i dnevnim boravkom sa izlazom na terasu sa lijepim pogledom na more. Također u prizemlju ali u vanjskom dijelu kuće su dvije velike garaže, zatim hodnik, konoba, drvarnica, praonica i prostorija sa zidanim velikim roštiljem.

Na prvom katu su tri apartmana, dva sa jednom spavaćom sobom, kupaonicom, kuhinjom sa dnevnim boravkom i terasom, te jedan studio apartman. U istoj razini ali u vanjskom stražnjem dijelu kuće je jedan poslovni prostor pored kojeg je veliki parkirališni prostor.

Na drugom katu (potkrovlju) su još dva stana, od kojih je jedan sa dvije spavaće sobe, dok je drugi sa jednom, te svaki sa svojih balkona ima prekrasan pogled na more.

Ispred kuće je pravi vrt sa povrćem.

Ova kuća ima i 3 veza za brod na rivi i jednu bovu.

Cijena: 1.140.000 EUR

ALFA NEKRETNINE – VODICE
tel. 022 441 292, 091 521 4467, 091 525 3260

Podjeli ovu nekretninu

Sadržaj

Bazen
Internet
Klima
Klinika
Namješteno
Novogradnja
Ograda
Park
Perilica suđa
Škola
Supermarket/Trgovina
Tepisi
Ugrađeni ormari

Objekti

: