Natrag

Tribunj, luksuzna obiteljska vila u izgradnji, sa pogledom na more – ID 1504

Lokacija: Tribunj

Informacije o nekretnini

€1.099.000

Opis nekretnine

Tribunj, prodaje se prekrasna moderna obiteljska vila sa bazenom udaljena 600m od mora. Ukupno kuća ima tri etaže, te ukupno 342m2 građevinske bruto površine i nalazi se na zemljištu od 1200m2.

U suterenu su smješteni kotlovnica, kupaonica i fitness soba (igraonica), te jacuzzi, dok je u prizemlju prostrana kuhinja sa blagovaonicom i dnevnim boravkom, te toalet i zasebno garaža. Stubište je kroz sredinu kuće. Na prvom katu su spavaće sobe, dvije imaju vlastite kupaonice a dvije sobe dijele jednu zajedničku kupaonicu. Master soba ima svoju intimnu natkrivenu terasu, a ostale sobe izlaze na ravni prohodni krov od prizemlja. U prizemlju dnevnim boravak ima izlaz na veliku terasu orijentiranu prema jugu. Sa svih terasa se pruža lijepi panoramski pogled na more i otoke.

Ova nekretnina ima posebno atraktivno dvorište na kojem je grijani bazen od 85m2, pored kojeg je sunčalište i manji prostor sa ljuljačkama koji služi kao igralište za djecu. Preostali dio dvorišta su uređeni terasasti vrtovi sa mediteranskim biljem.

Ova jedinstvena vila po svojoj arhitekturi predstavlja zasigurno jednu od najljepših novih i modernih nekretnina za prodaju na ovom području.

Rok završetka gradnje ove prelijepe nekretnine je ljeto 2018.

Cijena: 1.099.000 EUR 

ALFA NEKRETNINE – VODICE
tel. 022 441 292, 091 521 4467, 091 525 3260

Podjeli ovu nekretninu

Sadržaj

Bazen
Internet
Klima
Klinika
Namješteno
Ograda
Park
Perilica suđa
Škola
Supermarket/Trgovina
Tepisi
Ugrađeni ormari

Objekti

:

Kontaktiraj agenta