Natrag

Zaton kod Šibenika, prodaje se kuća s bazenom, sa velikom okućnicom – ID 1503

Lokacija: Šibenik, Zaton

Informacije o nekretnini

  • Tip: Kuće
  • Parking : 6
  • Spavaće sobe : 4
  • Kupaonice : 4
  • Zemljište : 8520
  • Površina : 362 m2
  • Dnevne sobe : 2
  • Kuhinje : 2
  • Energetski certifikat : C
€485.000

Opis nekretnine

Zaton kod Šibenika, prodaje se samostojeća kuća katnica na osami, udaljena 1km od mora. Kuća ima prizemlje, prvi kat, te drugi kat koji je ujedno i potkrovlje. Ukupna kvadratura kuće je 362m2 i nalazi na velikom zemljištu od čak 8.520m2.

Ova nekretnina je posebna po mnogočemu a naročito po velikom zemljištu. Dio prizemlja kuće je otvoreno garažno mjesto za smještaj dva automobila te sanitarni čvor, dok je u drugom dijelu konoba sa bačvama vina, te zasebna prostorija u kojoj je praonica rublja.

Vanjske stepenice vode do prvog kata gdje je glavni ulaz u kuću. Na tom prvom katu se nalazi hodnik, dvije prostrane spavaće sobe gdje svaka ima svoju kupaonicu, otvorena kuhinja sa dnevnim boravkom i izlazom na veliku lijepu natkrivenu terasu gdje je još vanjski roštilj i ljetna kuhinja. Ta terasa je povezana sa dvorištem i bazenom.

Unutarnjim stepeništem se dolazi do drugog kata (potkrovlja) gdje je smještena još jedna soba sa kupaonicom, manji prostor koji bi mogao biti ured, te jedan zaseban apartman sa jednom spavaćom sobom, kupaonicom, kuhinjom sa dnevnim boravkom sa izlazom na lijepu terasu sa pogledom na zelenilo oko kuće.

Kuća je iznutra potpuno uređena i opremljena svim aparatima. Klimatizirana je i ima još i centralno grijanje na plin, te mogućnost življenja u nekretnini tokom cijele godine. Ima telefon i Internet.

Pored kuće je još i pomoćni manji objekt, te bazen i veliko parkiralište natkriveno lozom. Oko kuće je ukrasno cvijeće te mnogobrojno mediteransko bilje. Iza kuće je mini park za djecu, te je iza svega još i boćalište. Na zemljištu je maslinik, vinograd, voćnjak, vrt i dijelom šuma. Zemljište je na blagom nagibu i uistinu veliko te pruža mogućnost za dodavanje novih sadržaja.

Kuća se prodaje sa kompletnim namještajem.

Vrlo posebna nekretnina.
Izuzetno miran predio.
Veliki potencijal.

Cijena: 485.000 EUR

ALFA NEKRETNINE – VODICE
tel. 022 441 292, 091 521 4467, 091 525 3260

Podjeli ovu nekretninu

Sadržaj

Bazen
Internet
Klima
Klinika
Namješteno
Novogradnja
Ograda
Park
Perilica suđa
Škola
Supermarket/Trgovina
Tepisi
Ugrađeni ormari

Objekti

:

Kontaktiraj agenta