Natrag

Drniš, Siverić, prodaje se veliko imanje s dvije kuće, bazenom i teniskim terenom – ID 1741

Lokacija: Drniš, Siverić

Informacije o nekretnini

  • Tip: Kuće Luksuzne nekretnine
  • Parking : 10
  • Spavaće sobe : 3
  • Kupaonice : 2
  • Zemljište : 10256
  • Površina : 200 m2
  • Dnevne sobe : 1
  • Kuhinje : 1
€390.000

Opis nekretnine

Drniš, Siverić, prodaje se imanje na prekrasnom brijegu i nalazi se na zemljištu površine 10.256 m2. Na imanju se nalaze dvije kuće, bazen i veliki teniski teren.

Prva, manja, autohtona kamena kuća je sagrađena prije više od 100 godina, renovirana je i preuređena u kuhinju s velikom blagovaonicom . Kuća je opremljena klima uređajem i stilskom peći na drva koja zimi stvara poseban ugođaj.

Druga kuća se sastoji od velike spavaće sobe s vlastitom kupaonicom u prizemlju, te dvije spavaće sobe i jedne kupaonice na katu. Na tavanu se nalazi ostava, a u podrumu kuće se nalaze dvije konobe koje služe za skladištenje vina, suhog mesa i ostalih proizvoda. Sve prostorije u kući imaju klima uređaje i satelitske TV antene.

Obje kuće se prodaju s namještajem. Povezuje ih nadstrešnica ispod koje se nalazi popločana, prostrana i lijepa terasa.

Na povišenom dijelu se nalazi veliki bazen u koji je ugrađen jacuzzi, uređaj za protustrujno plivanje, grijač vode i podvodni reflektor. Robot koji se kreće po bazenu ga čisti. Bazen je natkriven pokretnim krovom visokim 1.5 m kako bi bilo omogućeno plivanje i kada je zatvoren. Uz njega se nalaze ležaljke, solarni tuš, frižider, te dio natkriven nadstrešnicom gdje se nalaze stol i stolice.
Na donjem dijelu zemljišta se nalazi veliki teniski teren s umjetnom travom i reflektorima za noćno igranje tenisa.

Na imanju se također nalazi stol za ping pong, oprema za badminton, ljuljačka za djecu, električna pečenjara, roštilj i kamena kuća (pušnica). Na dnu imanja je bunar s podzemnom izvorskom vodom u koji su spojeni oluci kuća kako bi se slijevala kišnica. Cijela površina ima postavljeno navodnavanje sa programatorom.
Tu je također i vrt sa raznim domaćim povrćem, te mnogo mediteranskog cvijeća i bilja kao što su npr. stabla javora, lješnjaka, oraha, badema i nekoliko desetaka stabala starih maslina.

Imanje se nalazi na 350 m nadmorske visine, na izuzetno privatnoj i mirnoj lokaciji. Kompleks je ograđen suhozidom koji pruža dodatnu intimu, vrlo je očuvan i redovito održavan.

Izvanredna prilika.
Veliki turistički potencijal.
Atraktivna i mirna lokacija.

Cijena: 390.000 EUR

ALFA NEKRETNINE – VODICE
tel. 022 441 292, 091 521 4467, 091 525 3260

Podjeli ovu nekretninu

Sadržaj

Bazen
Internet
Klima
Klinika
Namješteno
Novogradnja
Ograda
Park
Perilica suđa
Škola
Supermarket/Trgovina
Teniski teren
Tepisi
Ugrađeni ormari

Objekti

:

Lokacija