Natrag

Otok Prvić, Prvić Luka, prodaje se zemljište sa dozvolom za izgradnju obiteljske vile, sa pogledom na more – ID 1794

Informacije o nekretnini

€107.500

Opis nekretnine

Otok Prvić, Prvić Luka, prodaje se građevinsko zemljište udaljeno 400 m od mora. Zemljište je površine 438m2 i ima pravomoćnu građevinsku dozvolu za izgradnju stambene građevine.
Plaćeni su svi doprinosi te je prijavljena gradnja što znači da se može započeti graditi odmah. Predviđena je izgradnja suvremene obiteljske kuće koja bi ustvari bila spoj tradicijske i moderne arhitekture sa željom što boljeg uklapanja arhitekture u mediteranski okoliš. Po projektu ukupna bruto kvadratura kuće je 181m2 i imat će prizemlje i prvi kat. U prizemlju su: hodnik, kupaonica, jedna spavaća soba, kuhinja sa blagovaonicom i dnevnim boravkom sa izlazom na lijepu prostranu terasu. Unutarnje stepenište vodi na prvi kat gdje su tri spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom, te velika nenatkrivena terasa sa koje će se pružati prekrasan panoramski pogled na more. U dvorištu ispred terase je predviđen bazen površine 24m2.
Zemljište je smješteno na uzvisini, na terasastom terenu sa tradicionalnim dalmatinskim suhozidima, tako da će već iz prizemlja biti pogled na more.
Pogled na more
Mirna lokacija
Veliki potencijal

Cijena: 107.500 EUR

Alfa nekretnine – Vodice
tel. 022 441 292, 091 521 4467, 091 525 3260

Podjeli ovu nekretninu

Sadržaj

Bazen
Internet
Klima
Klinika
Namješteno
Novogradnja
Ograda
Park
Perilica suđa
Škola
Supermarket/Trgovina
Teniski teren
Tepisi
Ugrađeni ormari

Objekti

:

Video

Lokacija