Natrag

Primošten, prodaje se luksuzna vila prvi red do mora, sa panoramskim pogledom na more i otoke – ID 1059

Lokacija: Primošten

Informacije o nekretnini

€2.800.000

Opis nekretnine

Primošten, okolica, prodaje se luksuzna vila prvi red do mora, sa fantastičnim panoramskim pogledom na more i otoke

Vila je sagrađena na kosom terenu, te se sastoji od nekoliko etaža sa velikim prostranim terasama od kojih svaka ima predivan pogled na more i koje su povezane unutarnjim i vanjskim stepenicama.

Ukupna površina vile je oko 600m2, a nalazi se na zemljištu od 1254m2. Ova luksuzna, komforna i elegantna vila, sa velikim prostorijama i staklenim stijenama sa puno prirodnog svjetla nudi visoku kvalitetu življenja. Podijeljena je u nekoliko zasebnih stambenih jedinica i ima ukupno 10 spavaćih soba i 6 kupaonica. U jednom dijelu vile je sprovedeno kombinirano centralno grijanje (lož ulje i solarno). Vila ima prilaz automobilom i nekoliko parkirnih mjesta iza kuće, te dvije garaže. Izvana je obložena kamenom, a iznutra prekrasno uređena i kompletno namještena. Ograđena je visokim zidom i okružena je lijepo uređenim vrtom sa puno zelenila, mediteranskog bilja i drveća koji pružaju potpunu privatnost i čini ju zaštićenom od radoznalih pogleda. U vrtu je sprovedeno automatsko navodnjavanje.

Iz predivnog vrta, stepenicama se dolazi do samoga mora. Između vile i mora nema ceste, ispred dvorišta je samo prirodna plaža i bistro more.

Jedinstvena vila sa poviješću!
Vrhunska lokacija.
Predivan pogled na more.

Cijena: 2.800.000 EUR

ALFA NEKRETNINE – VODICE
tel. 022 441 292, 091 521 4467, 091 525 3260

Podjeli ovu nekretninu

Sadržaj

Bazen
Internet
Klima
Klinika
Namješteno
Novogradnja
Ograda
Park
Perilica suđa
Škola
Supermarket/Trgovina
Tepisi
Ugrađeni ormari

Objekti

:

Lokacija