Natrag

Šibenik, prodaje se novi luksuzan stan na izvrsnoj lokaciji s pogledom na more – ID 1767 S 1

Lokacija: Šibenik

Informacije o nekretnini

€439.500

Opis nekretnine

Šibenik, prodaje se penthouse u novoj, luksuznoj zgradi. Zgrada će se nalaziti na izvrsnoj lokaciji, odmah pored Doma zdravlja, nedaleko od centra grada, a od mora udaljena samo 200 m. Objekt je trenutno u izgradnji i predviđeni rok završetka je početkom 2021. godine.

Ovaj luksuzan stan će imati površinu 102 m2. Samo tom stanu pripast će i velika krovna terasa površine 112 m2 s koje se pruža prekrasan pogled na grad i Šibenski zaljev. Sveukupno s obračunatim koeficijentom, površina stana s terasom iznosi 130 m2.

Stanu će pripasti garažno mjesto površine 36,38 m2 i spremište površine 4,70 m2 u podrumu zgrade za koje se posebno dogovara prodajna cijena.

Točna kvadratura stana, zajedno s obračunatim garažnim mjestom i spremištem utvrdit će se etažnim elaboratom.

Stan će se nalaziti na drugom (zadnjem) katu zgrade. Do njega će se moći doći stepenicama ili direktno liftom iz garaže.
Sastojat će se od ulaznog prostora, tri spavaće sobe, dvije kupaonice, ostave, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, natkrivene terase, te velike krovne terase.

Ova luksuzna zgrada će biti napravljena od najkvalitetnijih materijala, a u fazi izgradnje moguće je unutarnji raspored prostorija prilagoditi zahtjevu kupca. Potencijalni kupci u prvoj fazi gradnje objekta ostvaruju poseban popust na cijenu kvadrata.

Luksuzna nekretnina.
Blizina centra i mora.
Novogradnja.
Vrhunska kvaliteta gradnje.
Pogled na more i grad.

Cijena stana: 439.500 EUR

ALFA NEKRETNINE – VODICE
tel. 022 441 292, 091 521 4467, 091 525 3260

Podjeli ovu nekretninu

Sadržaj

Bazen
Internet
Klima
Klinika
Namješteno
Novogradnja
Ograda
Park
Perilica suđa
Škola
Supermarket/Trgovina
Teniski teren
Tepisi
Ugrađeni ormari

Objekti

:

Lokacija