Natrag

Šibenik, prodaje se novi luksuzan stan na izvrsnoj lokaciji s pogledom na more – ID 1767 S 1

Lokacija: Šibenik

Informacije o nekretnini

€460.000

Opis nekretnine

Šibenik centar, prodaje se penthouse u novoj, luksuznoj stambeno-poslovnoj zgradi s liftom. Zgrada se nalazi na izvrsnoj lokaciji, odmah pored Doma zdravlja, nedaleko od centra grada, a od mora udaljena samo 200 m. Objekt je trenutno u izgradnji i predviđeni rok završetka je početkom 2022. godine.

Ovaj luksuzan stan se nalazi na drugom katu zgrade i pripada mu u vlasništvo krovna terasa sa pogledom na more. U zgradi je samo jedna stambena jedinica koja zauzima cijelu etažu, a ispod njega su poslovni prostori. Stan ima neto površinu 93,29 m2. Samo tom stanu pripada u vlasništvo i velika krovna terasa površine 104 m2 s koje se pruža prekrasan pogled na grad i Šibenski zaljev.

Ovaj  komforan i luksuzan stan se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, ostave, dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom, te natkrivenog balkona i iznad stana velike krovne terase. Pripadaju mu također u vlasništvo dva garažna mjesta ukupne površine 36,38 m2 u podrumu zgrade.

Moguće je manje odstupanje u kvadraturi nekretnine. Stvarna i konačna kvadratura zajedno sa obračunskim koeficijentima utvrdit će se etažnim elaboratom i upisom u zemljišne knjige.

Ova luksuzna zgrada će biti napravljena od najkvalitetnijih materijala i prema najnovijim standardima, te odgovara energetskom razredu A+.

U fazi izgradnje moguće je unutarnji raspored prostorija prilagoditi zahtjevu kupca. Potencijalni kupci u prvoj fazi gradnje objekta ostvaruju poseban popust na cijenu kvadrata.

Postoji mogućnost kupnje cijele zgrade koja ukupno ima stan na drugom katu te poslovne prostore zdravstvene namjene u prizemlju i na prvom katu.

Luksuzna nekretnina.

Blizina centra i mora.

Novogradnja.

Vrhunska kvaliteta gradnje.

Pogled na more i grad.

Cijena stana: 460.000 EUR

 ALFA NEKRETNINE – VODICE
tel. 022 441 292, 091 521 4467, 091 525 3260

Podjeli ovu nekretninu

Sadržaj

Bazen
Internet
Klima
Klinika
Namješteno
Novogradnja
Ograda
Park
Perilica suđa
Škola
Supermarket/Trgovina
Teniski teren
Tepisi
Ugrađeni ormari

Objekti

:

Video

Lokacija