Natrag

Šibenik, prodaje se novi luksuzan stan na izvrsnoj lokaciji s pogledom na more – ID 1767 S 1

Lokacija: Šibenik

Informacije o nekretnini

€399.000

Opis nekretnine

Šibenik centar, prodaje se PENTHOUSE u novoj, luksuznoj stambeno-poslovnoj zgradi s liftom. Zgrada se nalazi na izvrsnoj lokaciji, odmah pored Doma zdravlja, nedaleko od centra grada, a od mora udaljena samo 200 m. Objekt je trenutno u izgradnji i predviđeni rok završetka je početkom 2022. godine.

Ovaj luksuzan stan se nalazi na drugom katu zgrade i pripada mu u vlasništvo krovna terasa sa pogledom na more. U zgradi je samo jedna stambena jedinica koja zauzima cijelu etažu, a ispod nje su poslovni prostori. Stan ima neto površinu 93,29 m2.

Samo tom stanu pripada u vlasništvo i velika krovna terasa podne površine 104 m2, ( 104 m2 x 0,25 = 26 m2  s redukcijskim koeficijentom), s koje se pruža prekrasan pogled na grad i Šibenski zaljev.

Ovaj  komforan i luksuzan stan se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom, te natkrivenog balkona i iznad stana velike krovne terase. Pripadaju mu također u vlasništvo jedno garažno mjesto ukupne površine 18,30 m2, i ostava 4,70 m2, koji se nalaze u podrumu zgrade.

Osim stepenicama u stan se dolazi i liftom direktno iz garaže.

Moguće je manje odstupanje u kvadraturi nekretnine. Stvarna i konačna kvadratura zajedno sa obračunskim koeficijentima utvrdit će se etažnim elaboratom i upisom u zemljišne knjige.

Ova luksuzna zgrada će biti napravljena od najkvalitetnijih materijala i prema najnovijim standardima, te odgovara energetskom razredu A+.   Zgrada je napravljena da može izdržati potres snage 8° po Richteru.

Grijanje i hlađenje objekta je riješeno toplinskim pumpama Vaillant. Kroz cijeli stan prolazi podno grijanje, stan ima protuprovalna vrata, troslojnu aluminijsku stolariju, vanjska toplinska izolacija objekta.

Postoji mogućnost kupnje dodatnog parkirnog mjesta kao i  mogućnost kupnje cijele zgrade koja ukupno ima stan na drugom katu te poslovne prostore zdravstvene namjene u prizemlju i na prvom katu.

Nekretnina je u vlasništvu firme koja je u sustavu PDV-a.

Luksuzna nekretnina.

Blizina centra i mora.

Novogradnja.

Vrhunska kvaliteta gradnje.

Pogled na more i grad.

Cijena stana: 399.000 EUR

 ALFA NEKRETNINE – VODICE
tel. 022 441 292, 091 521 4467, 091 525 3260

Podjeli ovu nekretninu

Sadržaj

Bazen
Internet
Klima
Klinika
Lift
Namješteno
Novogradnja
Ograda
Park
Perilica suđa
Škola
Supermarket/Trgovina
Teniski teren
Tepisi
Ugrađeni ormari

Objekti

:

Video

Lokacija