Natrag

Šibenik, prodaje se poslovni prostor zdravstvene namjene u novoj zgradi na izvrsnoj lokaciji – ID 1767 PP1

Lokacija: Šibenik

Informacije o nekretnini

€204.750

Opis nekretnine

Šibenik centar, prodaje se poslovni prostor zdravstvene namjene u prizemlju nove, luksuzne stambeno-poslovne zgrade s liftom. Zgrada se nalazi na frekventnoj lokaciji, odmah pored Doma zdravlja, nedaleko od centra grada, a od mora udaljena samo 200 m. Objekt je trenutno u izgradnji i predviđeni rok završetka je početkom 2022. godine.

Poslovni prostor se nalazi u prizemlju i ima unutarnjeg prostora 71 m2 neto površine. Sastoji se od dvije prostrane odvojene prostorije sa sanitarnim čvorom. Pripada mu vlastito dvorište (vrt) od 64 m2 podne površine sa stražnje strane zgrade, te u podrumu zgrade garažno mjesto površine 16,45 m2 i ostava podne površine 13,81 m2.

U poslovni prostor može se doći direktno s ulice ili liftom iz garaže, te ima i pristup za osobe sa invaliditetom.

Moguće je manje odstupanje u kvadraturi nekretnine. Stvarna i konačna kvadratura zajedno sa obračunskim koeficijentima za vrt, garažno mjesto i ostavu, će se utvrditi etažnim elaboratom i upisom u zemljišne knjige.

Ovaj poslovni prostor može se kupiti zajedno s poslovnim prostorom na prvom katu (površine 94 m2) i tako predstavljati jednu cjelinu. Oba poslovna prostora predviđena su za obavljanje zdravstvene djelatnosti i mogu biti npr. ljekarna, prodavaonica medicinske opreme, stomatološka ordinacija, ginekološka ordinacija, zdravstveno savjetovalište, ortopedska ambulanta, očna, dermatološka i slične specijalističke ordinacije.

Ova luksuzna zgrada se gradi od najkvalitetnijih materijala i prema svim traženim standardima, te odgovara energetskoj klasi A+.

U fazi izgradnje moguće je unutarnji raspored prostorija prilagoditi zahtjevu kupca. Potencijalni kupci u prvoj fazi gradnje objekta ostvaruju poseban popust na cijenu.

Postoji mogućnost kupnje cijele zgrade koja ukupno ima stan na drugom katu te poslovne prostore u prizemlju i na prvom katu.
Nekretnina je u vlasništvu firme koja je u sustavu PDV-a.

Luksuzna nekretnina.
Blizina centra i mora.
Novogradnja.
Vrhunska kvaliteta gradnje.

Cijena: 204.750 EUR

ALFA NEKRETNINE – VODICE
tel. 022 441 292, 091 521 4467, 091 525 3260

Podjeli ovu nekretninu

Sadržaj

Bazen
Internet
Klima
Klinika
Lift
Namješteno
Novogradnja
Ograda
Park
Perilica suđa
Škola
Supermarket/Trgovina
Teniski teren
Tepisi
Ugrađeni ormari

Objekti

:

Video

Lokacija

Kontaktiraj agenta