Natrag

Šibenik, prodaje se poslovni prostor zdravstvene namjene u novoj zgradi na izvrsnoj lokaciji – ID 1767 PP1

Lokacija: Šibenik

Informacije o nekretnini

€235.000

Opis nekretnine

Šibenik, prodaje se poslovni prostor zdravstvene namjene u prizemlju nove, luksuzne zgrade. Zgrada će se nalaziti na frekventnoj lokaciji, odmah pored Doma zdravlja, nedaleko od centra grada, a od mora udaljena samo 200 m. Objekt je trenutno u izgradnji i predviđeni rok završetka je početkom 2021. godine.

Poslovni prostor će imati ukupno 98 m2 i sastojat će se od dvije odvojene prostorije. Imat će pristup za ulaz invalida, te poseban sanitarni čvor. U poslovni prostor će se moći doći direktno s ulice ili liftom iz garaže. Pripadat će mu lijepi, veliki vrt sa stražnje strane zgrade.

Poslovnom prostoru će pripasti garažno mjesto površine 16,45 m2 i ostava površine 13,81 m2 u podrumu zgrade, za koje se posebno dogovara prodajna cijena.

Poslovni prostor se prodaje u roh bau fazi (neuređen).
Točna kvadratura, zajedno s obračunatim garažnim mjestom i spremištem utvrdit će se etažnim elaboratom.

Ovaj poslovni prostor može se kupiti i zajedno s poslovnim prostorom na prvom katu (površine 102 m2) i tako predstavljati jednu cjelinu. Zbog blizine Doma zdravlja, oba poslovna prostora predviđena su i idealna za poslovanje zdravstvene namjene i mogu biti npr. ljekarna, prodavaonica medicinske opreme, stomatološka ordinacija, oftamološka ordinacija, ginekološka ordinacija i sl.

Ova luksuzna zgrada će biti napravljena od najkvalitetnijih materijala, a u fazi izgradnje moguće je unutarnji raspored prostorija prilagoditi zahtjevu kupca. Potencijalni kupci u prvoj fazi gradnje objekta ostvaruju poseban popust na cijenu kvadrata.

Luksuzna nekretnina.
Blizina centra i mora.
Novogradnja.
Vrhunska kvaliteta gradnje.

Cijena: 235.000 EUR

ALFA NEKRETNINE – VODICE
tel. 022 441 292, 091 521 4467, 091 525 3260

Podjeli ovu nekretninu

Sadržaj

Bazen
Internet
Klima
Klinika
Namješteno
Novogradnja
Ograda
Park
Perilica suđa
Škola
Supermarket/Trgovina
Teniski teren
Tepisi
Ugrađeni ormari

Objekti

:

Lokacija