Natrag

Šibenik, prodaje se poslovni prostor zdravstvene namjene u novoj zgradi na izvrsnoj lokaciji – ID 1767 PP2

Lokacija: Šibenik

Informacije o nekretnini

  • Tip: Poslovni prostori
  • Godina izgradnje : 01/01/1970
  • Parking : 1
  • Površina : 106 m2
  • Energetski certifikat : A+
€250.000

Opis nekretnine

Šibenik centar, prodaje se poslovni prostor zdravstvene namjene na prvom katu nove, luksuzne stambeno-poslovne zgrade s liftom. Zgrada se nalazi na frekventnoj lokaciji, odmah pored Doma zdravlja, nedaleko od centra grada, a od mora udaljena samo 200 m. Objekt je trenutno u izgradnji i predviđeni rok završetka je početkom 2022. godine.

Poslovni prostor se nalazi na prvom katu i ima 94,15 m2 neto površine. Sastoji se od jednog velikog prostora (koji se može pregraditi po potrebi), sanitarnog čvora te natkrivene terase. Pripada mu u podrumu zgrade garažno mjesto površine 16,45 m2 i dvije manje ostave svaka površine 2,40 m2.

U ovaj poslovni prostor može se doći direktno s ulice stepenicama ili liftom.

Moguće je manje odstupanje u kvadraturi nekretnine. Stvarna i konačna kvadratura zajedno sa obračunskim koeficijentima za garažno mjesto i ostavu, će se utvrditi etažnim elaboratom i upisom u zemljišne knjige.

Ovaj poslovni prostor može se kupiti zajedno s poslovnim prostorom u prizemlju (površine 71 m2 + vrt 64m2 + garažno mjesto 16m2 i ostava 13m2) i tako predstavljati jednu cjelinu.

Oba poslovna prostora predviđena su za obavljanje zdravstvene djelatnosti i mogu biti npr. ljekarna, prodavaonica medicinske opreme, stomatološka ordinacija, ginekološka ordinacija, zdravstveno savjetovalište, ortopedska ambulanta, očna, dermatološka i slične specijalističke ordinacije.

Ova luksuzna zgrada se gradi od najkvalitetnijih materijala i prema svim traženim standardima, te odgovara energetskom razredu A+.

U fazi izgradnje moguće je unutarnji raspored prostorija prilagoditi zahtjevu kupca. Potencijalni kupci u prvoj fazi gradnje objekta ostvaruju poseban popust na cijenu.

Postoji mogućnost kupnje cijele zgrade koja ukupno ima stan na drugom katu te poslovne prostore u prizemlju i na prvom katu.

Luksuzna nekretnina.

Blizina centra i mora.

Novogradnja.

Vrhunska kvaliteta gradnje.

Cijena: 250.000 EUR

 ALFA NEKRETNINE – VODICE
tel. 022 441 292, 091 521 4467, 091 525 3260

Podjeli ovu nekretninu

Sadržaj

Bazen
Internet
Klima
Klinika
Namješteno
Novogradnja
Ograda
Park
Perilica suđa
Škola
Supermarket/Trgovina
Teniski teren
Tepisi
Ugrađeni ormari

Objekti

:

Video

Lokacija

Kontaktiraj agenta