Natrag

Šibenik, prodaje se poslovni prostor zdravstvene namjene u novoj zgradi na izvrsnoj lokaciji – ID 1767 PP2

Lokacija: Šibenik

Informacije o nekretnini

€245.000

Opis nekretnine

Šibenik, prodaje se poslovni prostor zdravstvene namjene na prvom katu nove, luksuzne zgrade. Zgrada će se nalaziti na frekventnoj lokaciji, odmah pored Doma zdravlja, nedaleko od centra grada, a od mora udaljena samo 200 m. Objekt je trenutno u izgradnji i predviđeni rok završetka je početkom 2021. godine.

Poslovni prostor će imati ukupno 102 m2. Imat će pristup za ulaz invalida, te poseban sanitarni čvor. U poslovni prostor će se moći doći stepenicama ili liftom iz garaže. Pripadat će mu prostrana natkrivena terasa sa stražnje strane zgrade.

Poslovnom prostoru pripast će garažno mjesto površine 16,45 m2 i dvije ostave površine 2,40 m2 (ukupno 4,80 m2) u podrumu zgrade, za koje će se posebno dogovoriti prodajna cijena.

Poslovni prostor se prodaje u roh bau fazi (neuređen).
Točna kvadratura, zajedno s obračunatim garažnim mjestom i spremištem utvrdit će se etažnim elaboratom.

Ovaj poslovni prostor može se kupiti i zajedno s poslovnim prostorom u prizemlju (površine 98 m2) i tako predstavljati jednu cjelinu. Zbog blizine Doma zdravlja, oba poslovna prostora predviđena su i idealna za poslovanje zdravstvene namjene i mogu biti npr. ljekarna, prodavaonica medicinske opreme, stomatološka ordinacija, oftamološka ordinacija, ginekološka ordinacija i sl.

Ova luksuzna zgrada će biti napravljena od najkvalitetnijih materijala, a u fazi izgradnje moguće je unutarnji raspored prostorija prilagoditi zahtjevu kupca. Potencijalni kupci u prvoj fazi gradnje objekta ostvaruju poseban popust na cijenu kvadrata.

Luksuzna nekretnina.
Blizina centra i mora.
Novogradnja.
Vrhunska kvaliteta gradnje.

Cijena: 245.500 EUR

ALFA NEKRETNINE – VODICE
tel. 022 441 292, 091 521 4467, 091 525 3260

Podjeli ovu nekretninu

Sadržaj

Bazen
Internet
Klima
Klinika
Namješteno
Novogradnja
Ograda
Park
Perilica suđa
Škola
Supermarket/Trgovina
Teniski teren
Tepisi
Ugrađeni ormari

Objekti

:

Lokacija