Natrag

Šibenik, Žaborić, prodaje se apartmanska kuća prvi red do mora s pogledom na more – ID 1745

Lokacija: Šibenik, Žaborić

Informacije o nekretnini

  • Tip: Kuće
  • Parking : 8
  • Spavaće sobe : 8
  • Kupaonice : 6
  • Zemljište : 502
  • Površina : 380 m2
  • Energetski certifikat : A
€790.000

Opis nekretnine

Šibenik, Žaborić, prodaje se samostojeća kuća prvi red do mora. Kuća ukupno ima 380 m2 i nalazi se na zemljištu površine 502 m2. Sastoji se od prizemlja, prvog kata i drugog kata, te ima ukupno pet apartmana.

Svi apartmani u kući su povezani unutarnjim stepeništem.
Apartman u prizemlju se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, kupaonice, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom s izlazom na prostranu natkrivenu terasu s pogledom na more.
Veliki apartman na prvom katu sadržava hodnik, tri spavaće sobe, dvije kupaonice, prostranu kuhinju s blagovaonicom i dnevnim boravkom, te veliku natkrivenu terasu s pogledom na more.
Na drugom katu kuće se nalaze još tri jednosobna apartmana. Dva apartmana imaju dva balkona, a treći apartman ima jedan balkon. Svi apartmani imaju prekrasan panoramski pogled na more.

U prizemlju kuće se nalazi garaža sa spremištem. Apartmani u prizemlju i na prvom katu imaju centralno grijanje. Svi apartmani u kući su klimatizirani. Kuća je lijepo uređena, namještena i prodaje se s kompletnim namještajem.

Okućnica je sređena i održavana, a u stražnjem dijelu dvorišta se nalazi ljetna kuhinja i roštilj. Ispred kuće se nalazi vlastiti parking za parkiranje pet automobila pored kojeg se nalazi još jedno spremište.

Prvi red do mora.
Pogled na more.

Cijena: 790.000 EUR

ALFA NEKRETNINE – VODICE
tel. 022 441 292, 091 521 4467, 091 525 3260

Podjeli ovu nekretninu

Sadržaj

Bazen
Internet
Klima
Klinika
Namješteno
Novogradnja
Ograda
Park
Perilica suđa
Škola
Supermarket/Trgovina
Teniski teren
Tepisi
Ugrađeni ormari

Objekti

:

Video

Lokacija