Natrag

Šibenik, Žaborić, prodaje se lijepa komforna obiteljska katnica prvi red do mora – ID 1771

Lokacija: Šibenik, Žaborić

Informacije o nekretnini

  • Tip: Kuće
  • Parking : 3
  • Spavaće sobe : 5
  • Kupaonice : 3
  • Zemljište : 1181
  • Površina : 266 m2
  • Dnevne sobe : 1
  • Kuhinje : 1
  • Energetski certifikat : D
€850.000

Opis nekretnine

Šibenik, Žaborić, prodaje se samostojeća kuća katnica na atraktivnoj lokaciji, prvi red do mora, s fantastičnim pogledom na more. Ima sveukupnu površinu 266 m2 i nalazi se na velikom zemljištu od 1181 m2. Cijela kuća je ustvari jedna komforna stambena jedinica koja se sastoji od suterena, visokog prizemlja i kata. Kuća je obiteljska i ima ukupno pet spavaćih soba i tri kupaonice.

Interesantne je arhitekture. Ima izrazito visoke stropove, te svijetle i prostrane prostorije koje su raspoređene po polukatovima.

Prostrano visoko prizemlje sadržava predvorje, kuhinju, veliku blagovaonicu i veliki dnevni boravak. Svaka od ovih prostorija ima izlaz na vlastitu terasu. Na malom polukatu u prizemlju se nalazi jedna spavaća soba s vlastitom kupaonicom i terasom, te još jedna kupaonica.
Unutarnje lijepe stepenice vode na prvi kat gdje se nalazi hodnik, tri spavaće sobe, jedna kupaonica i soba koja trenutno služi kao ured, a može biti preuređena u razne svrhe. U toj sobi se nalazi neuređena prostorija koja može biti još jedna kupaonica. Svaka od ovih soba, uključujući kupaonicu, ima svoj vlastiti balkon s prekrasnim pogledom na more.
Pored kuće je garaža i nekoliko spremišta iz kojih se može ući u kuću.

Kuća je lijepa, unikatna i jako komforna. Izuzetno je održavana, namještena je i uređena kvalitetnim materijalom i namještajem. Kroz cijelu kuću je sprovedeno centralno grijanje na lož ulje, a sav namještaj je uključen u cijenu.

Dvorište je veliko, uređeno i ukrašeno raznim zelenilom i mediteranskim biljem. Kuća je na parceli malo uvučena što joj omogućava dozu mira i privatnosti. Visoka stabla i borovi na određenim mjestima čine hladovinu idealnu za ljetna druženja. Dio dvorišta je popločan kamenim pločama, uključujući prilaz kući. Postoji mogućnost izgradnje bazena u stražnjem dijelu dvorišta.

Posebna nekretnina.
Atraktivna lokacija.
Prvi red do mora.
Pogled na more.

Stara cijena: 900.000 EUR

Nova cijena: 850.000 EUR

ALFA NEKRETNINE – VODICE
tel. 022 441 292, 091 521 4467, 091 525 3260

Podjeli ovu nekretninu

Sadržaj

Bazen
Internet
Klima
Klinika
Namješteno
Novogradnja
Ograda
Park
Perilica suđa
Škola
Supermarket/Trgovina
Teniski teren
Tepisi
Ugrađeni ormari

Objekti

:

Video

Lokacija