Natrag

Vodice, ATRAKTIVNO, prodaje se nova moderna dvojna kuća s garažom, bazenom i pogledom na more – ID 1875 S 1

Lokacija: Vodice

Informacije o nekretnini

  • Tip: Kuće
  • Parking : 2
  • Spavaće sobe : 4
  • Kupaonice : 2
  • Zemljište : 125
  • Površina : 169,60 m2
  • Dnevne sobe : 1
  • Kuhinje : 1
€369.000

Opis nekretnine

Vodice, prodaje se nova moderna dvojna kuća s garažom i bazenom. Ova lijepa obiteljska kuća se nalazi na uzvisini te ima pogled na more gotovo sa svih etaža. Sastoji se sastoji od tri etaže. U podrumskoj etaži je garaža sa spremištem, dok su nadzemne dvije etaže stambeni dio kojima pripada vrt i dvorište 125 m2, sa bazenom. Sveukupno sa redukcijskim koeficijentima nekretnina ima 170 m2. Nalazi se na mirnoj lokaciji i udaljena je od mora 1,6 km.

Kuća je trenutno u izgradnji, rok završetka je kraj ljeta 2023. godine, te je moguće manje odstupanje u kvadraturi nekretnine. Stvarna i konačna kvadratura će se utvrditi etažnim elaboratom i upisom u zemljišne knjige.

Kuća je moderne arhitekture, pravilnog tlocrta sa ravnim krovištem. Ukupno ima četiri spavaće sobe i dvije kupaonice. U prizemlju kuća ima hodnik, kupaonicu, jednu spavaću sobu, kuhinju sa spojenom blagovaonicom i dnevnim boravkom sa izlazom na terasu. Sa staklenim stijenama u prizemlju cijeli prostor je izuzetno svijetao. Ispred terase je bazen sa sunčalištem i uređenim dvorištem. Unutarnjim stepenicama se dolazi do prvog kata, gdje je prostrani hodnik, vešeraj, tri spavaće sobe, jedna kupaonica, te dva balkona.

Kuća će biti izgrađena po najnovijim standardima i vrhunskim materijalima. Imat će podno grijanje u dnevnom boravku i kupaonicama, protuprovalna vrata, kombinaciju PVC i ALU stolarije sa roletama na električno upravljanje, trostruka stakla, komarnike, te klimatizirane sve sobe.

U uređenom dvorištu ispred kuće, pored garaže ima prostora za parkiranje još dva automobila.

Luksuzna nekretnina.
Visoka kvaliteta gradnje.
Moderna arhitektura.
Mirna lokacija.

Cijena: 369.000 EUR

Alfa nekretnine – Vodice
tel. 022 441 292, 091 521 4467, 091 525 3260

Podjeli ovu nekretninu

Sadržaj

Bazen
Internet
Klima
Klinika
Lift
Namješteno
Novogradnja
Ograda
Park
Perilica suđa
Škola
Supermarket/Trgovina
Teniski teren
Tepisi
Ugrađeni ormari

Objekti

:

Video

Lokacija