Natrag

Vodice centar, ATRAKTIVNO, prodaje se komforan stan na prvom katu s pogledom na more – ID1879 S 2

Lokacija: Vodice

Informacije o nekretnini

€449.000

Opis nekretnine

Vodice centar, ATRAKTIVNO, prodaje se stan u rekonstruiranoj zgradi moderne arhitekture. Zgrada je u fazi gradnje i predviđeni rok useljenja je jesen 2022. Ova nekretnina je smještena na izvrsnoj lokaciji i to u neposrednoj blizini centra grada te samo 80 m od mora.

Stan za prodaju se nalazi se na prvom katu i proteže se kroz cijelu etažu zgrade, te ima ukupnu površinu od 124 m2. Samo stan bez terasa ima 79,77 m2 + natkrivene i nenatkrivene terase od ukupno 44 m2.

Ovaj stan izvrsnog rasporeda prostorija, sastoji se od hodnika, tri spavaće sobe, tri kupaonice, kuhinje spojene s blagovaonicom i dnevnim boravkom, te dvije prostrane terase od kojih jedna ima pogled na more. Stan će u vlasništvu imati manju ostavu u podrumu zgrade, te jedno vlastito parkirno mjesto ispred zgrade.

Visoka kvaliteta gradnje: sve sobe klimatizirane, staklene klizne stijenke, podno grijanje u svim prostorijama osim u spavaćim sobama, električni podizači roleta, komarnici, centralni električni bojler od 120 l, protuprovalna vrata.

Zgrada je priključena na gradsku kanalizaciju.

Moguće je manje odstupanje u kvadraturi nekretnine. Stvarna i konačna kvadratura će se utvrditi etažnim elaboratom i upisom u zemljišne knjige.

Visoka kvaliteta gradnje.
Blizina mora, šetnice i drugih turističkih sadržaja.
Mirna lokacija.

Cijena: 449.000 EUR

ALFA NEKRETNINE – VODICE
tel. 022 441 292, 091 521 4467, 091 525 3260

Podjeli ovu nekretninu

Sadržaj

Bazen
Internet
Klima
Klinika
Lift
Namješteno
Novogradnja
Ograda
Park
Perilica suđa
Škola
Supermarket/Trgovina
Teniski teren
Tepisi
Ugrađeni ormari

Objekti

:

Video

Lokacija