Natrag

Vodice, prodaje se samostojeća kuća na velikom zemljištu blizu mora – ID 1696

Lokacija: Vodice

Informacije o nekretnini

  • Tip: Kuće
  • Parking : 5
  • Spavaće sobe : 8
  • Kupaonice : 5
  • Zemljište : 1110
  • Površina : 400 m2
€549.000

Opis nekretnine

Vodice, prodaje se samostojeća kuća sa dva dodatna objekta sveukupne površine od 400 m2, na velikom zemljištu od 1110 m2, udaljena samo 100 m od mora, te 500 m od centra grada. Ukupno nekretnina sadržava četiri apartmana i zesebne prostorije koje služe kao ostave i skladišta.

Kuća katnica se sastoji ukupno od tri apartmana.
Apartman u prizemlju ima tri spavaće sobe, kuhinju, blagovaonicu s dnevnim boravkom, dvije kupaonice, ostavu i lijepu natkrivenu terasu. Na katu kuće nalaze se još dva apartmana do kojih se dolazi vanjskim stepenicama. Prvi se sastoji od jedne spavaće sobe, kupaonice, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, te balkona sa djelomičnim pogledom na more. Drugi ima dvije spavaće sobe, kupaonicu, kuhinju s blagovaonicom i dnevnim boravkom, te dva balkona.

Prvi objekt iza kuće se sastoji od prizemlja i prvog kata. U prizemlju se nalaze tri prostorije koje trenutno sve služe kao skladište. Na katu se nalazi apartman koji sadržava dvije spavaće sobe, kupaonicu, kuhinju s blagovaonicom i veliku terasu.
Drugi objekt pored kuće ima dvije prostorije koje se mogu prenamijeniti u razne svrhe.

Kuća ima velika dvorišta s prednje i stražnje strane koja se mogu koristiti u razne svrhe, npr. parkiralište, bazen, vrt i sl. Kući i objektima je potrebna adaptacija, ali ima veliki potencijal i nalazi se na odličnoj lokaciji, blizu centra i plaže. Kuća ima djelomičan pogled na more.

Odlična lokacija
Veliki potencijal

Cijena: 549.000 EUR

ALFA NEKRETNINE – VODICE
tel. 022 441 292, 091 521 4467, 091 525 3260

Podjeli ovu nekretninu

Sadržaj

Bazen
Internet
Klima
Klinika
Namješteno
Novogradnja
Ograda
Park
Perilica suđa
Škola
Supermarket/Trgovina
Tepisi
Ugrađeni ormari

Objekti

:

Lokacija