Alfa nekretnine

Agencija “ALFA NEKRETNINE” se uspješno već duži niz godina bavi posredovanjem u prometu nekretninama,  te polako obogaćuje ponudu svojih usluga kroz srodne djelatnosti kao što su usluge održavanja nekretnina, te usluge profesionalnog uređenja nekretnina za prodaju.

Agencija je licencirani Posrednik u prometu nekretnina upisan u Registar posrednika kojeg vodi Hrvatska gospodarska komora, te potpisnik Kodeksa etike poslovanja posrednika u prometu nekretnina.

Kupnja ili prodaja nekretnine je kompleksan i zahtjevan posao. Ako se obratite nama, profesionalcima u ovom poslu, bilo da ste prodavatelj ili kupac, mi ćemo vam pomoći da uštedite i vrijeme i novac. Zajedno ćemo utvrditi i analizirati vaše potrebe i vaše želje, te ćemo pronaći najbolji način za realizaciju. Mi ćemo učiniti sve, da vaše iskustvo sa prodajom ili kupnjom nekretnine preko nas, ne bude komplicirano i stresno. Mi smo educirani, poznajemo tržište, te imamo vrlo široko znanje i veliko iskustvo u prodaji nekretnina. Možemo vam obećati da ćemo našim stavom i profesionalizmom zasigurno ispuniti vaše želje. Pobrinut ćemo se da ovaj osjetljiv posao odradimo korektno i kvalitetno do kraja, na obostrano zadovoljstvo.

Naša dosadašnja statistika pokazuje da je od ukupnog broja kupaca koji su kupili nekretninu preko agencije Alfa nekretnine u Šibensko-kninskoj županiji, bilo 40 % stranih državljana u odnosu na klijente iz RH. Naš izvrsno razrađen marketing i promidžba  na inozemnom tržištu, zatim suradnja sa brojnim stranim renomiranim agencijama, te stalna eksponiranost kroz razne projekte koje osmišljavamo, svrstali su nas u poziciju da budemo prepoznatiljivi i drugačiji od drugih.

Područje našeg djelovanja je obalno područje Šibensko-kninske županije s naglaskom na Vodice, uključujući i otoke, te luskuzne i atraktivne nekretnine prvi red do mora na području cijele Dalmacije. Sjedište nam je u centru Vodica, na rivi, u stambeno poslovnoj zgradi „Jakovljevićev vrt“, na prvom katu.

Uz suradnju sa renomiranim odvjetničkim uredom, svim našim klijentima nudimo sigurnost  investicije, pravnu zaštitu, ugodnu kupovinu i potpunu diskreciju.