Alfa nekretnine na TV

Alfa nekretnine na TV

Na programu HGTV (Home and Garden Television) u Americi, prikazuje se popularni polusatni TV show „House Hunters International“ u kojem agent za nekretnine vodi potencijalnog kupca kroz tri nekretnine. Svaka emisija se snima u različitim dijelovima svijeta, te se na taj način promovira država i mjesto gdje se snimanje odvija.

Agencija ALFA NEKRETNINE iz Vodica je bila odabrana od američke produkcije za snimanje emisije u Vodicama. Snimanje se, sa profesionalnim kamerama HGTV-a, odvijalo tokom ljeta 2011., a montirana emisija je bila prvi puta prikazana u Americi krajem 10. mjeseca 2011. Od tada se reprizira odnosno prikazuje svaka dva-tri mjeseca na istom programu, te su je već preuzele i neke europske televizijske kuće.  Na službenim stranicama TV kuće HGTV http://www.hgtv.com/shows/house-hunters-international/episodes/reconnecting-in-vodice-croatia  može se vidjeti sljedeći datum emitiranja. U Hrvatskoj se za sada na žalost ne prikazuje.

Sve je odrađeno na engleskom jeziku jer se takav TV show radi isključivo za američko tržište. U svakoj emisiji gledatelji upoznaju pobliže kupca koji obično zna što hoće, ali teško pronalazi željenu nekretninu. Klijent u ovakvim emisijama ne kupuje nekretninu u svojoj zemlji iz koje dolazi, već u nekoj sasvim drugoj, često vrlo udaljenoj, njemu omiljenoj državi i mjestu. On u emisiji obilazi nekretnine, te iznosi svoja zapažanja i mišljenja o svakoj pregledanoj nekretnini zajedno sa agentom za nekretnine. Emisija pruža gledateljima mogućnost da zajedno sa potencijalnim kupcem, dožive sva iskustva u potrazi za idealnom nekretninom.

Agencija  ALFA NEKRETNINE  je ponosna što je od strane produkcije „House Hunters International“, izabrana za snimanje epizode u Vodicama. Ova emisija, koju gleda više od 90 milijuna ljudi širom svijeta, odlična je prilika ne samo za ponudu nekretnina sa ovog područja, nego i za promociju ljepota hrvatskog Jadrana, a naročito grada Vodica.