Natrag

Otok Prvić, Prvić Luka, prodaje se prekrasna obiteljska kuća s panoramskim pogledom na more – ID 1724

Informacije o nekretnini

  • Tip: Kuće
  • Spavaće sobe : 2
  • Kupaonice : 2
  • Zemljište : 908
  • Površina : 118 m2
  • Dnevne sobe : 2
  • Kuhinje : 3
€410.000

Opis nekretnine

Otok Prvić, Prvić Luka, prodaje se prekrasna samostojeća obiteljska katnica na izvanrednoj lokaciji, na izdvojenom i povišenom predjelu mjesta. Ima ukupnu površinu 118 m2 i nalazi se na zemljištu od 908 m2 koje se proteže ispred i iza kuće. Kuća se sastoji od dvije etaže i na svakoj je jedan stan, dok se dvorište sastoji od terasastih vrtova. Od mora je udaljena samo 120 m.

U prizemlju je stan koji sadržava jednu spavaću sobu, kupaonicu, kuhinju, blagovaonicu s dnevnim boravkom i terasu s izvanrednim panoramskim pogledom na more. S bočne strane kuće je dodatni toalet i ljetna kuhinja.
Vanjske stepenice vode na prvi kat do stražnje strane kuće. Tu se nalazi drugi stan koji ima jednu spavaću sobu, kupaonicu, kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak. Pored ulaza u stan je velika terasa i prostrano spremište.

Kuća se nalazi na izuzetno atraktivnoj i mirnoj lokaciji, na blagoj uzvisini, s očaravajućim pogledom na more. Lijepo je uređena i namještena. Okružena je zelenilom, a dio dvorišta zajedno sa stepenicama je popločano kamenim pločama. Okućnica je ukrašena lijepim terasastim vrtovima s raznim mediteranskim biljem. Visoki borovi na određenim mjestima u dvorištu čine hladovinu idealnu za druženje i blagovanje u ljetnim danima. U dvorištu pored kuće se još nalaze i vanjski sudoper, tuš, te roštilj. U produžetku dvorišta je još jedna izdvojena prostrana terasa idealna za ljetne večeri s najljepšim pogledom na more i otoke. Moguća je izgradnja bazena na jednom od lijepih terastastih vrtova s mediteranskim biljem.

Pogled na more.
Miran predio.
Atraktivna lokacija.

Cijena: 410.000 EUR

Alfa nekretnine – Vodice
tel. 022 441 292, 091 521 4467, 091 525 3260

Podjeli ovu nekretninu

Sadržaj

Bazen
Internet
Klima
Klinika
Namješteno
Novogradnja
Ograda
Park
Perilica suđa
Škola
Supermarket/Trgovina
Tepisi
Ugrađeni ormari

Objekti

:

Lokacija