Natrag

Vodice, prodaje se nova moderna dvojna kuća sa bazenom i pogledom na more – ID 1850 D S 2

Lokacija: Vodice

Informacije o nekretnini

  • Tip: Kuće Luksuzne nekretnine
  • Parking : 1
  • Spavaće sobe : 3
  • Kupaonice : 2
  • Zemljište : 136
  • Površina : 138 m2
  • Dnevne sobe : 1
  • Kuhinje : 1
€485.000 (3.654.232,50 kn)

Opis nekretnine

Vodice, prodaje se nova luksuzna dvojna kuća s bazenom i pogledom na more. Ova prekrasna obiteljska vila koja se sastoji od prizemlja i kata, ima ukupnu unutarnju površinu od 138 m2 i dvorište od 136 m2. Udaljena je od mora 1500 metara.

Kuća se sastoji od prizemlja, kata i krovne terase, te ukupno ima tri spavaće sobe i dvije kupaonice. Nova je i u potpunosti završena.

U kuću se ulazi sa stražnje strane. U prizemlju kuća ima ulazni hodnik, toalet, ostavu, kuhinju sa spojenom blagovaonicom i dnevnim boravkom sa izlazom na terasu. Sa staklenim stijenama u prizemlju cijeli prostor je izuzetno svijetao. Ispred terase je bazen od 20m2 s uređenim dvorištem na kojem je umjetna trava. Unutarnjim stepenicama se dolazi do prvog kata, gdje je hodnik, jedna kupaonica, te tri spavaće sobe od kojih jedna ima svoju kupaonicu i svoj balkon. Na istom katu su pomoćne stepenice za izlaz na krovnu terasu (sunčalište) koja ima 60 m2.

Kuća je izgrađena vrhunskim materijalima. Kuhinja je potpuno opremljena kuhinjskim elementima i aparatima. Kuća ima dimnjak, četiri klima uređaja, te solarne panele za toplu vodu. U svim kupaonicama je postavljeno podno grijanje. Svi prozori imaju električne podizače roleta, a svaka soba ima Internet i TV/sat priključak. Instaliran je i video nadzor sa unutarnjim i vanjskim kamerama. Pored bazena je vanjski tuš sa spremnikom vode na solarno grijanje, a pored kuće je bio pročišćivač i upojni bunar za otpadne vode. Tenda iznad terase u prizemlju je na elektronski pogon.

Luksuzna nekretnina.
Visoka kvaliteta gradnje.
Moderna arhitektura.
Pogled na more.

Cijena: 485.000 EUR

Alfa nekretnine – Vodice
tel. 022 441 292, 091 525 3260

Podjeli ovu nekretninu

Sadržaj

Bazen
Internet
Klima
Klinika
Lift
Namješteno
Novogradnja
Ograda
Park
Perilica suđa
Škola
Supermarket/Trgovina
Teniski teren
Tepisi
Ugrađeni ormari

Objekti

:

Video

Lokacija