Natrag

PRODANO … Vodice, prodaje se nova moderna dvojna kuća sa bazenom – ID 1849 B S 2

Lokacija:

Informacije o nekretnini

  • Parking : 2
  • Spavaće sobe : 3
  • Kupaonice : 2
  • Zemljište : 231
  • Površina : 122 m2
  • Dnevne sobe : 1
  • Kuhinje : 1
€485.000 (3.654.232,50 kn)

Opis nekretnine

Vodice, prodaje se nova luksuzna dvojna kuća s bazenom i pogledom na more. Ova prekrasna obiteljska vila koja se sastoji od prizemlja i kata, ima ukupnu unutarnju površinu od 122 m2 i dvorište od 231 m2. Udaljena je od mora 1500 metara.

Kuća se sastoji od prizemlja, kata i krovne terase, te ukupno ima tri spavaće sobe i dvije kupaonice. Nova je i u potpunosti završena.

U kuću se ulazi sa vanjske velike popločane terase koja je djelomično natkrivena pergolom. U prizemlju kuća ima ulazni hodnik, toalet, ostavu, kuhinju sa spojenom blagovaonicom i dnevnim boravkom sa izlazom na terasu. Sa staklenim stijenama u prizemlju cijeli prostor je izuzetno svijetao. Ispred terase je bazen s uređenim dvorištem na kojem je umjetna trava. Unutarnjim stepenicama se dolazi do prvog kata, gdje je hodnik, jedna kupaonica, te tri spavaće sobe. Na istom katu su pomoćne stepenice za izlaz na krovnu terasu (sunčalište) koja ima 60 m2.

Kuća je izgrađena vrhunskim materijalima. Kuhinja je potpuno opremljena kuhinjskim elementima i aparatima. Kuća ima dimnjak, četiri klima uređaja, te solarne panele za toplu vodu. U svim kupaonicama je postavljeno podno grijanje. Svi prozori imaju električne podizače roleta, a svaka soba ima Internet i TV/sat priključak. Instaliran je i video nadzor sa unutarnjim i vanjskim kamerama. Pored bazena je vanjski tuš sa spremnikom vode na solarno grijanje, a pored kuće je bio pročišćivač i upojni bunar za otpadne vode. Tenda iznad terase u prizemlju je na elektronski pogon.

Bazen je površine 20 m2 a u uređenom dvorištu ima prostora za parkiranje dva automobila.

Luksuzna nekretnina.
Moderna arhitektura.
Pogled na more.

Cijena: 485.000 EUR

Alfa nekretnine – Vodice
tel. 022 441 292, 091 525 3260

Podjeli ovu nekretninu

Sadržaj

Bazen
Internet
Klima
Klinika
Lift
Namješteno
Novogradnja
Ograda
Park
Perilica suđa
Škola
Supermarket/Trgovina
Teniski teren
Tepisi
Ugrađeni ormari

Objekti

:

Video

Lokacija