Natrag

Vodice, prodaje se prostrana kuća s osam apartmana – ID 1721

Lokacija: Vodice

Informacije o nekretnini

  • Tip: Kuće
  • Parking : 6
  • Spavaće sobe : 14
  • Kupaonice : 9
  • Zemljište : 472
  • Površina : 615 m2
  • Energetski certifikat : C
€400.000

Opis nekretnine

Vodice, prodaje se samostojeća apartmanska kuća s velikim turističkim potencijalom. Ima ukupnu bruto površinu 615 m2 i nalazi se na zemljištu površine 472 m2. Kuća je u mirnom predjelu i od mora je udaljena 700 m. Sastoji se od ukupno četiri etaže.

U prizemlju se nalazi prostrana garaža, dva apartmana i izdvojena ostava. Prvi apartman se sastoji od tri spavaće sobe, kupaonice, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, te velike natkrivene terase. Drugi apartman ima dvije spavaće sobe, kupaonicu, kuhinju s blagovaonicom i dnevnim boravkom, te terasu.
Prvi kat ima ukupno tri apartmana i izdvojeno spremište. Veliki apartman sadržava tri spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinju s blagovaonicom i dnevnim boravkom, te natkrivenu terasu. Drugi apartman ima jednu spavaću sobu, kupaonicu, kuhinju s blagovaonicom i dnevnim boravkom, te veliku terasu. Treći apartman je studio sa vlastitom terasom.
Na drugom katu se također nalaze tri apartmana: jedan studio apartman, jedan apartman sa jednom spavaćom sobom, te apartman sa dvije spavaće sobe. Sva tri apartmana imaju vlastite terase.
Potkrovlje kuće je nezavršeno i ima terasu s panoramskim pogledom na grad. Prostrano je i može se prenamijeniti u još jedan komforan apartman.

Kuća je renovirana, prostrana, kompletno namještena i prodaje se s namještajem. U dvorištu se nalazi izdvojeni prostor za parkiranje.

Veliki turistički potencijal.
Miran predio.

Cijena: 400.000 EUR

ALFA NEKRETNINE – VODICE
tel. 022 441 292, 091 521 4467, 091 525 3260

Podjeli ovu nekretninu

Sadržaj

Bazen
Internet
Klima
Klinika
Namješteno
Novogradnja
Ograda
Park
Perilica suđa
Škola
Supermarket/Trgovina
Tepisi
Ugrađeni ormari

Objekti

:

Lokacija