Natrag

REZERVIRANO … Vodice, Srima, ATRAKTIVNO, prodaje se nova moderna dvojna kuća sa bazenom blizu mora – ID 1854 S 2

Lokacija: Srima, Vodice

Informacije o nekretnini

  • Tip: Kuće Luksuzne nekretnine
  • Parking : 2
  • Spavaće sobe : 4
  • Kupaonice : 4
  • Zemljište : 180
  • Površina : 162 m2
  • Dnevne sobe : 1
  • Kuhinje : 1
€440.000

Opis nekretnine

Vodice, Srima, prodaje se nova moderna dvojna kuća s bazenom blizu mora. Ova lijepa obiteljska kuća koja se sastoji od prizemlja i dva kata, ima ukupnu unutarnju površinu od 162 m2 i dvorište od oko 160 m2. Nalazi se na mirnoj lokaciji i udaljena je od mora samo 200 metara.

Kuća je moderne arhitekture i sastoji se od prizemlja, prvog i drugog kata, te ukupno ima četiri spavaće sobe i četiri kupaonice. Trenutno je u izgradnji, rok završetka je ljeto 2022. godine.

Moguće je manje odstupanje u kvadraturi nekretnine. Stvarna i konačna kvadratura će se utvrditi etažnim elaboratom i upisom u zemljišne knjige.

U prizemlju kuća ima hodnik, kupaonicu, jednu spavaću sobu, kuhinju sa spojenom blagovaonicom i dnevnim boravkom sa izlazom na terasu. Sa staklenim stijenama u prizemlju cijeli prostor je izuzetno svijetao. Ispred terase je bazen sa sunčalištem i uređenim dvorištem. Unutarnjim stepenicama se dolazi do prvog kata, gdje je prostrani hodnik, kupaonica, te tri spavaće sobe od kojih jedna ima svoju kupaonicu. Zatim se unutarnjim stubištem ide do drugog kata gdje je kupaonica, ostava, te dnevni boravak sa izlazom na prostranu pergolom natkrivenu krovnu terasu od 30 m2.

Kuća će biti izgrađena vrhunskim materijalima. Imat će podno grijanje u kuhinji, dnevnim boravcima i kupaonicama, protuprovalna vrata, ALU stolariju sa roletama na električno upravljanje te klimatizirane sve sobe.

Bazen je površine 15 m2 a u uređenom dvorištu ima prostora za parkiranje dva automobila.

Moguće je kupiti i drugu identičnu dvojnu kuću iste veličine i rasporeda. Svaka jedinica je odvojena dvostrukim zidom zbog bolje zvučne izolacije.

Luksuzna nekretnina.
Visoka kvaliteta gradnje.
Moderna arhitektura.
Mirna lokacija.

Cijena: 440.000 EUR

Alfa nekretnine – Vodice
tel. 022 441 292, 091 521 4467, 091 525 3260

Podjeli ovu nekretninu

Sadržaj

Bazen
Internet
Klima
Klinika
Lift
Namješteno
Novogradnja
Ograda
Park
Perilica suđa
Škola
Supermarket/Trgovina
Teniski teren
Tepisi
Ugrađeni ormari

Objekti

:

Video

Lokacija